Koulutukset

Peruskurssi

Peruskurssin kesto on 6 tuntia, jolloin perehdytään Kinesioteippauksen historiaan ja eri menetelmiin. Kurssin aikana käydään Kinesioteippauksen tekniikat ja niiden käyttö tapauskohtaisesti.

Käytännön harjoittelua tehdään paljon ja kurssilla harjoitellaan kehon eri osien tavallisimpia Kinesioteippauksia. Peruskurssin käynyt osaa soveltaa kurssin jälkeen oppiaan ja soveltaa oikean kinesioteippauksen harkintansa mukaan.

Peruskurssin hinta on 120 euroa.

Jatkokurssi 1 ja 2

Kinesioteippauksen jatkokurssit jakautuvat kahdeksi 6 tunnin mittaiseksi koulutukseksi. Ensimmäinen jatkokurssi on alaraajan, lonkan/lantion ja alaselän alueen kurssi ja toisessa jatkokurssissa käydään läpi selän yläosan, niska-hartiaseudun, olkaseudun ja yläraajana kinesioteippauksia. Teippaustekniikat kerrataan ja tekniikoiden soveltamista harjoitellaan lukuisten käytännön harjoitusten avulla.

Jatkokurssi 1

Ensimmäinen jatkokurssi on alaraajan, lonkan / lantion ja alaselän alueen kurssi
Jatkokurssin yhden hinta on 120 euroa.

Jatkokurssi 2

Toinen jatkokurssi on selän yläosan, niska-hartiaseudun, olkaseudun ja yläraajan kinesioteippauksia.
Jatkokurssin kahden hinta on 120 euroa.

Kinesioteippaus faskioiden hoidossa

Kinesioteippaus on osoittaunut hyväksi työvälineeksi faskiakäsittelyjen yhteydessä. Kurssilla perehdytään faskioiden anatomiaan, faskialinjojen tutkimiseen ja kinesioteippauksen soveltamiseen faskioiden hoidossa. Kurssin kesto on 8 tuntia. Hinta on 150 euroa.

Seuraavat koulutukset:

 

Ilmoittautumiset koulutuksiin sähköpostilla osoitteeseen info@teramus.